YENİLENEN SUBARU BRZ TÜRKİYE’DE
30 Aralık 2016

Makyajla güncellenen Subaru BRZ 171 bin 337 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
YENİLENEN SUBARU BRZ TÜRKİYE’DE

Subaru’nun 2 kapılı coupe modeli BRZ kapsamlı bir makyaj geçirdi. Sadece görsel dokunuşlarla yetinmeyen makyaj teknik bir dizi iyileştirmeleri de kapsıyor. Subaru BRZ’nin dış tasarımında yenilik olarak yeni ön ve arka tamponlar, yükseltilmiş arka spoiler, yeni alaşım jantlar ve yeni ön LED farlar ile arka LED stop lamba grubu bulunuyor.

Subaru BRZ’nin iç mekan malzeme kalitesi de artırıldı. 2+2 kişilik oturma düzeni sunan sportif coupe, 6.2 inçlik Starlink ekrana sahip olurken, direksiyon simidi ve gösterge tablosu da yeni tasarımıyla dikkat çekiyor. İç mekanda kullanılmaya başlanan kırmızı deri kaplı detayların artırılmış olması otomobilin içindeki premium hissini arttırıyor.

Boxer motor kullanımını sürdüren Subaru BRZ, arkadan itişli aktarmasıyla ön ve arka aksları arasında en ideal ağırlık dağılımlarından birini sunuyor. 200 HP maksimum güç üreten 4 silindirli benzinli Boxer motor 205 Nm maksimum tork kullanıma sunuyor. Manuel şanzımanla 226 km/s maksimum hıza ulaşabilen Subaru BRZ, 7,6 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor ve ortalama 7,8 lt/100 km yakıt tüketiyor.

6 ileri manuel ya da 6 kademeli otomatik şanzıman opsiyonlarıyla üretilen Subaru BRZ’nin Premium donanımına sahip manuel şanzımanlı versiyonu 171 bin 377 TL, otomatik şanzımanlı versiyonu ise 178 bin 745 TL’lik fiyatla satışa sunuldu.

Yorumlar