YENİLENEN RENAULT CAPTUR TÜRKİYE’DE
16 Aralık 2017

Küçük crossover modelini yenileyen Renault, Captur’u 83.850 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu.
YENİLENEN RENAULT CAPTUR TÜRKİYE’DE

Renault Captur, kullanıcı dostu özelliklerinden ödün vermeksizin daha çarpıcı bir stil ve yeni teknolojilerle yeniden yaratıldı. Koleos ve Kadjar ile birlikte Renault, artık eksiksiz bir SUV serisi sunuyor. Captur modelinin en temel özelliklerinden biri olan iki tonlu kişiselleştirme özelliği yenilenen versiyonda da yer alıyor. 30’u aşkın kombinasyon sayesinde kullanıcı, kişisel zevkini otomobilinin tasarımına da yansıtabiliyor. Ayrıca aydınlık bir iç mekan sağlayan sabit cam tavan da opsiyon olarak seçilebiliyor. Captur, Renault’nun yeni marka kimliğinin imzası olan far tasarımına sahip. Full-LED ‘Pure Vision’ teknolojisi, tasarıma katkısının yanı sıra güvenliği de arttırıyor.

Captur, R&Go®, Media Nav Evolution ve R-LINK Evolution olmak üzere üç multimedya sistemi ile üst düzey bir araç içi teknolojik deneyim sunuyor. Sistemler Bluetooth, navigasyon, sürüş destek sistemlerinin yönetimi gibi sürüşü kolaylaştıran ve güvenli hale getiren teknolojilere sahip.Captur’deki arka park sensörü ve geri görüş kamerası gibi yeni kapsamlı sürüş yardımcıları (ADAS) yolculukları daha güvenli ve konforlu hale getiriyor.

Captur Türkiye’de; Touch, Icon ve Outdoor olmak üzere 3 ekipman seviyesi ve ikisi dizel (dCi 90 EDC ve manuel), ikisi benzinli (TCe 120 / otomatik ve manuel) olmak üzere toplam dört motor seçeneği de dahil zengin bir ürün gamı ile pazara 83.850TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yorumlar