YENİLENEN QASHQAI 92 BİN LİRADAN BAŞLIYOR
09 Ekim 2017

Türkiye ve Avrupa’nın en çok satan SUV modeli Qashqai, yenilenen tasarımı ve geliştirilen sürüş performansıyla Türkiye’de satışa sunuluyor.
YENİLENEN QASHQAI 92 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Qashqai ile birlikte hayatımıza giren crossover segmenti, müşteri geri bildirimleri ve tüketici araştırmaları doğrultusunda yapılan ar-ge çalışmalarının bir ürünü. Bu segmentin öncüsü olan ve 10 yıldan beri SUV liderliği bırakmayan Qashqai, Nissan Intelligent Mobility başta olmak üzere yeni özelliklerle dikkat çekiyor. Segmentinin öncüsü ve lideri Qashqai, Avrupa’da sahip olduğu ,3’lük pazar payı ile Nissan’ın Avrupa’daki 83 yıllık tarihinin en başarılı modeli olarak öne çıkıyor. Piyasaya çıktığı 2007 yılından bu yana 2,3 milyon adet satan Qashqai, 19 kez “yılın otomobili” seçilirken 80’in üzerinde uluslararası ödül kazanma başarısını gösterdi. Türkiye’de de sınıfının lideri olan Qashqai, C-SUV segmentinde ",6’lik pazar payıyla lider pozisyonunu koruyor. Yenilenen yüzü, eklenen donanımları ve yeni premium iç mekânı ile pazardaki gücünü pekiştirecek olan yeni Qashqai, sürüş performansı ile de göz dolduruyor.

Yeni Qashqai’de benzinli ve dizel motor seçenekleri, altı ileri manuel veya X-Tronic şanzıman seçenekleriyle ve 2 veya 4 çekiş opsiyonuyla sunuluyor. 115 HP gücündeki 1,2 litre hacimli benzinli motor dışında 110 HP 1.5 dCi ve 130 HP 1.6 dCi olmak üzere iki ade dizle motor sunuluyor.

Yeni Nissan Qashqai 92.000 TL’den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

 

 

Yorumlar