YENİLENDİ: CITROËN C3
03 Temmuz 2016

Bugüne kadar 3.5 milyondan fazla satılan ve yenilenen Citroen C3, HD kamera vasıtasıyla fotoğraf çeken Citroen ConnectedCam™ de dahil en son teknolojilerle donatılıyor.
YENİLENDİ: CITROËN C3

Citroen Advanced Comfort programı dahilinde geliştirilen yeni C3 araç içindeki yaşamı iyileştirmek için ilk iki neslinde olduğu gibi öncü yenilikler sunuyor. 5 kapılı yeni Citroen C3, 3.99 metre uzunluğuyla kompakt yapısını koruyor ve 10.7 metrelik dönüş yarıçapı ile de şehir hayatındaki kıvraklığını sürdürüyor. Tavan, bir önceki modele kıyasla 4 cm daha alçak. Tüm yüzeyler hava akışının daha rahat olması adına optimize edildi. Çift gövde rengiyle tercih edilebilen aracın tavanında 3, karoserde ise 9 alternatif renk mevcutken toplamda 36 kombinasyon gerçekleştirilebiliyor.

Anahtarsız giriş ve çalıştırma özellikli anahtarı da barındıran yeni C3’ün tüm fonksiyonlarına, ergonomik kullanım sunan 7 inçlik ekrandan erişilebiliyor. Gösterge paneli ve koltuk tasarımlarındaki genişliğin görsel algısı 1379 mm’lik omuz genişliği ile onaylanmakta. Arka koltuk yolcularına sunulan diz mesafesi de sınıfının en iyilerinden. Yeni C3’ün bagajı 300 litrelik bir hacme yaklaşıyor. Citroen C3, sosyal ağlarda günlük yolculuklarınızı paylaşabildiğiniz veya kaza gibi durumlarda kanıt niteliği sunmak için tasarlanan, dikiz aynasının arkasına yerleşimli bir HD kamera sistemi olan Citroën ConnectedCam gibi son teknolojiler ile donatıldı.

Yeni Citroen C3 güçleri 68 HP ile 110 HP arasında değişen dizel ve benzinli motor seçenekleriyle üretiliyor. Motor ve şanzıman versiyonuna bağlı olarak Stop&Start ile de donatılan C3’te ayrıca kısa bir süre içinde yeni EAT6 otomatik şanzıman sunulacak. 

Yorumlar