YENİ YÜZÜ İLE CENEVRE’YE HAZIR: MOKKA X
04 Şubat 2016

Opel, Avrupa genelinde 500 bin adedin üzerinde bir satış başarısı yakalayan Mokka’nın yenilenen yüzünü Cenevre Otomobil Fuarında tanıtacak.
YENİ YÜZÜ İLE CENEVRE’YE HAZIR: MOKKA X

Yeni Mokka X ile bu başarıyı bir adım öteye taşımayı hedefleyen Opel bu hedef doğrultusunda; sportif dış tasarım, yeni iç mekan ve yeni nesil bilgi-eğlence sistemi sunarken, 1,6 litrelik dizel motor seçeneğinin yanı sıra otomatik şanzımanla dört tekerlekten çekişi kombine eden 150 HP gücündeki 1,4 litrelik turbo benzinli motor da sunacak.

Opel'in gelecek nesil SUV ve crossover modellerinin habercisi niteliğinde olan yeni Mokka X arazi araçlarına has güçlü duruşla modern ve dinamik çizgileri bir arada sunma iddiasında.

Yeni ön görünümü, kanat şekilli yatay ön ızgarası, LED gündüz farları keskin çift kanat formuyla Opel'in yeni tasarımını yansıtıyor. 'Hot Burning Amber Orange' veya 'Absolute Red' gibi yeni canlı renkler de Yeni Mokka X'in çekiciliğini artırıyor. Yeni Opel Mokka X’in iç mekanında da Astra'dan esinlenilen 7 ve 8 inçlik ekrana sahip merkezi bilgi ve eğlence sistemine yer verilmiş durumda.

110 ve 136 HP olmak üzere iki farklı güç alternatifine sahip 1,6 litrelik dizel motorun yanı sıra yeni Opel Mokka X'de 152 HP gücünde 1,4 litrelik direkt enjeksiyonlu turbo benzinli motor altı vitesli otomatik şanzıman ve adaptif dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte sunulacak. Fabrika verilerine göre turbo benzinli motor 154 gr/km CO2 ve 100 km'de 6,6 litre yakıt tüketimi değerine sahip.

Yeni Opel Mokka ayrıca birçok elektronik sürüş destek sistemiyle de donatılacak. 

Yorumlar