YENİ MODELLER CENEVRE’DE
27 Şubat 2016

Kia; hibrit modelleri Optima Plug-in Hybridve Niro’nun yanı sıra D segmentindeki ilk tourer otomobili Optima Sportswagon’un dünya tanıtımını yapacak.
YENİ MODELLER CENEVRE’DE

Tamamen yeni bir model olan Kia Optima Plug-in Hybrid, önceki Optima Hybrid modellerine kıyasla daha fazla pil kapasitesi ve daha uzun tamamen elektrikli sürüş mesafesi sunuyor. 54 kilometreye salt elektrik enerjisiyle yol gidebilen Kia Optima Plug-in Hybrid’in sadece 37 g/km kombine CO2 emisyon değeri hedefi var. Kia’nın 156 HP güç ve 189 Nm tork üreten 2,0 litre dört silindirli GDI motoru elektromotor ile birlikte şekilde çalışıyor ve böylece pilin şarjı bittiğinde otomobil, şarj koruma modunda çalıştırılabiliyor.

Yeni Kia Niro, geniş bir crossover otomobilin kullanışlılığını gelişmiş bir hibrit sistemiyle birlikte sunuyor. Kia Niro’nun 1,6 litre GDI direkt benzin enjeksiyonlu motoru, lityum-iron polimer pil takımı, 32 kW elektrikli motor ve altı kademeli çift debriyajlı şanzımandan oluşan hibrit sistemi, 89 g/km CO2 emisyonu hedeflenerek geliştirildi.

Kia Optima Sportswagon yüksek verililik iddiasına sahip benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunulacak. Yolcu emniyeti, konforu ve keyfini en üst düzeye taşıyacak bir dizi yenilikçi emniyet desteği ve bilgi-eğlence özellikleriyle donatılan Optima Sportswagon, Kia’nın en son modellerini tanımlayan keskin çizgilere ve yumuşak hatlara sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Optima sedanı D-segmentinin en yenilikçi otomobillerinden biri yapan teknolojiler, Optima Sportswagon’da da gelişmiş olarak yer alıyor. Sürüş deneyimini ve konforu artıran birçok yenilik barındıran Kia Optima Sportswagon, Avrupa’da 2016’nın 4’üncü çeyreğinde satışa sunulacak.

Yorumlar