YENİ MERCEDES-BENZ CLA TÜRKİYE’DE
14 Mayıs 2019

Mercedes-Benz’in yenilenen 4 kapılı kompakt coupe modeli 2 farklı motor seçeneğiyle 301.500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.
YENİ MERCEDES-BENZ CLA TÜRKİYE’DE

Kompakt sınıftaki ilk 4 kapılı coupé olan Mercedes-Benz CLA, dünya çapında 750.000’i aşkın satışın ardından ikinci nesliyle yollara çıkmaya başladı. Türkiye’de mayıs ayı itibarıyla bir benzinli (CLA 200) ve bir de dizel (CLA 180 d) olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile müşterileriyle buluşmaya başlayan yeni Mercedes-Benz CLA, markanın en son teknolojik özelliklerini bünyesinde barındırıyor.

Kapsamlı simülasyon ve model çalışmaları sonucunda 0,23 Cd rüzgar sürtünme katsayısıyla dünyanın en aerodinamik seri üretim otomobillerinden biri olan Yeni CLA, bu sayede daha düşük yakıt tüketimi ve daha yüksek performans sunuyor

Yeni Mercedes-Benz CLA sadece tasarımıyla sınıfının en heyecan uyandıran modeli olmakla kalmıyor, aynı zamanda sınıfının en zeki otomobili olarak da öne çıkıyor. Mercedes-Benz, A-Serisi’nin satışa sunulmasından bu yana MBUX – Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi teknolojisi ile otomobilin kullanımı ve onunla iletişim kurma konusunda devrim yaratıyor.

Güçlü tasarımı ve GT tarzındaki iz genişliğiyle sürüş keyfi artırılan Yeni Mercedes-Benz CLA, MBUX – Mercedes Benz Kullanıcı Deneyimi ve ENERGIZING Paketi gibi donanımlarıyla segmentinin benzersiz özelliklerine sahip.

Intelligent Drive (Akıllı Sürüş) ile S-Serisi’nden alınan fonksiyonlarıyla yeni Mercedes-Benz CLA’nın fiyatı 301.500 TL’den başlıyor. 

Yorumlar