YENİ INFINITI QX50 GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
29 Kasım 2017

Dünyanın ilk VC-Turbo motorlu otomobili yeni QX50 Los Angeles Otomobil Fuarında lanse ediliyor.
YENİ INFINITI QX50 GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Infiniti, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda daha önce otomotiv sektöründe görülmemiş teknolojilerle donatılan, olağanüstü tasarım detaylarını barındıran ve kendi segmentinde iç hacimdeki genişlik algısını baştan yaratma iddiasındaki Yeni QX50 modelini tanıtıyor.

Premium SUV sınıfında yer alan yeni Infiniti QX50, QX50 Concept ve QX Sport Inspiration ile daha önce ipuçları verilen “Güçlü Zarafet” tasarım anlayışı çerçevesinde, markanın DNA özelliklerinin birebir dışa yansıtıyor. İnsan vücudundan esinlenilerek şekillendirilen Yeni QX50, Infiniti’nin premium kalitesi ve malzeme kullanımıyla segmentindeki en iyi donanım paketlerinden birine sahip olacak.

Yeni Infiniti QX50, dünyanın ilk seri üretim değişken sıkıştırma oranlı motoruna sahip. 4 silindirli olmasına rağmen V6 motorlar seviyesinde performans sunan VC-Turbo, hafifliği, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyonunun yanında sessiz ve titreşimsiz yapısıyla da dikkat çekiyor. Düşük emisyonlu dizel motorlar ile aynı seviyede yakıt ekonomisi sunabilen yeni motorun en önemli avantajı daha yüksek performansı daha ekonomik olarak sunabilmesi. Bu özel motor için uzun süredir devam eden Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen ve kablolar üzerinden aktarma sağlayan “Shift-by-wire” XTRONIC şanzıman bugüne kadar üretilen en iyi CVT şanzıman olma iddiasını taşıyor.

Yorumlar