YENİ FORESTER TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULDU
04 Mart 2016

Yeni Subaru Forester, Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilendikten hemen sonra Avrupa ile eşzamanlı olarak 129.900 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.
YENİ FORESTER TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULDU

Yenilenen süspansiyon sistemi ve yan camların kalınlaştırılmasına ek olarak izolasyondaki iyileştirmeler sayesinde, Forester’ın kabininde hissedilen ses-sarsıntı hissi önemli ölçüde azaldı. Makyajlı Forester yenilenen donanım özellikleri ile iç ve dış tasarımındaki farklılaşan detaylarıyla daha çekici bir görünüme kavuştu. Tasarımında en çok dikkat çeken yenilikleri arasında LED farlar, yeni tasarım ön tampon ile ön ızgara, LED’li 3 boyutlu arka far grubu ve yeni jant tasarımları bulunuyor. İç görünümde ise yenilenen direksiyon simidi, parlak siyah iç kaplamalar, dolgu malzemesi güçlendirilmiş koltuklar ve yeni gösterge paneli dikkat çekiyor. Subaru yetkili satıcılarında satışa sunulan makyajlı Forester’da, yan camların kalınlaştırılmasıyla kabinde hissedilen ses ve sarsıntı hissi önemli ölçüde azaltıldı. Ayrıca yepyeni bir süspansiyon sistemine de kavuşan Forester, sürüş konforunu en üst düzeyde yaşatmayı hedefliyor.

Tasarruf ve performansı bir arada sunan yenilikçi motorlar üreten Subaru’nun 2 litrelik yeni turbo dizel motoru, markanın vazgeçilmezi olan Boxer motor ve simetrik sürekli dört çeker (AWD) teknolojisine sahip, 148 HP gücünde CVT şanzımanlı versiyonu ile özellikle performans ve yol tutuşunda rakiplerini geride bırakıyor.

Modelin 2.0i Elegance versiyonu 129.990 TL, 2.0i Premium versiyonu 138.990 TL, 2.0XT Adventure ve 2.0D Premium versiyonları 159.990 TL’ye, 2.0D Sportif versiyonu ise 169,990 TL’lik satış fiyatları ile Subaru bayilerinde yerini aldı. 

Yorumlar