YENİ DİZEL OTOMATİK SEÇENEĞİ
13 Şubat 2016

Yeni 1,5 litrelik torbu dizel motoru Powershift otomatik şanzımanla kombine eden Ford, C-Max’ın cazibesini arttırıyor.
YENİ DİZEL OTOMATİK SEÇENEĞİ

Modern tasarımı, geniş iç mekanı, dinamik sürüş özellikleri ve bünyesinde barındırdığı ileri teknoloji ürünü ekipmanlarla sınıfının beğenilen modellerinden biri olan C-Max, Ford’un ‘One Ford’ stratejisi kapsamında güncellendi. İç ve dış tasarımda gerçekleştirilen değişikliklerle daha modern ve çekici bir dış görünüm elde edilirken iç mekanda ise renkler ve malzemeler yeniden yorumlanarak daha rahat, sade ve modern bir ortam oluşturuldu. Yeni Ford C-MAX’de 8 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranlı SYNC 2 bilgi ve eğlence sistemi de bulunuyor.

Sınıfının en dinamik sürüş karakterlerinden birini sergileyerek referans noktası kabul edilen Ford C-MAX, mevcut güvenlik ve sürüş teknolojilerine yenilerini ekliyor. Dikey park sistemi özelliğini içeren Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, Bi-Xenon Farlar ve Dinamik Ön Far Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Gelişmiş Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Ford MyKey gibi güvenlik teknolojilerinin yan sıra Yeni Ford C-MAX’te segmentinde ilk ve tek olan Akıllı Bagaj Kapağı özelliği de mevcut.

Yeni 1,5 TDCi turbo dizel motorla çift kavramalı Powershift otomatik şanzımanla kombine edilen Ford C-Max 100 km’de ortalama 4,2 litrelik düşük yakıt tüketimini yüksek sürüş konforuyla bir arada sunuyor. Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX 1.5 TDCi Powershift otomatik vites seçeneği, 93.945 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Yorumlar