YENİ DİSCOVERY SPORT 523 BİN LİRADAN BAŞLIYOR
18 Eylül 2019

Land Rover’ın maceracı ruhunu yansıtan en yeni modellerinden Yeni Discovery Sport, Borusan Otomotiv Land Rover Yetkili Satıcılarında görücüye çıktı.
YENİ DİSCOVERY SPORT 523 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Land Rover’ın 71 yılı aşkın her koşulda yol alabilme deneyimi ve maceracı ruhunun birleşimi ile ortaya çıkan Discovery Sport, kapsamlı makyaj operasyonu sonucunda baştan aşağı yenilendi. Yeni Discovery Sport, teknolojik özellikleri ve yenilenen tasarımı ile rekabetteki gücünü artırıyor. Yeni Discovery Sport, S, SE, HSE, R-Dynamic S, R-Dynamic SE ve R-Dynamic HSE olmak üzere 6 farklı donanım seçeneği ve 522.918 TL’den başlayan fiyatlarla tercih edilebilecek. Land Rover’ın Online Satış Platformu üzerinden de incelenebilen

48V elektrik destekli mild hibrit (MHEV) özelliğine sahip olan Yeni Discovery Sport, bu sayede oldukça düşük yakıt tüketimi ve karbon emisyonu sağlıyor. 17 km/s’in altındaki hızlarda sürücü fren pedalına bastığında içten yanmalı motor kapatılarak frenleme esnasında elde edilen enerji Yeni Discovery Sport’un zemininde yer alan bataryalarda depolanıyor. Bu enerji daha sonra elektrik motorunda kullanılarak, içten yanmalı motora destek oluyor. Bu sayede aracın yakıt tüketiminde önemli bir tasarruf sağlanabiliyor. Mild hibrit özelliği ile donatılan Yeni Discovery Sport 100 km’de ortalama 5.5 litre benzin tüketiyor. Yeni Discovery Sport Türkiye’de 2.0 litre hacminde 180 bg’lik dizel ve aracın hızlanma kabiliyetini arttıran, çevreye duyarlı MHEV teknolojisini de barındıran 150 beygirlik motor seçenekleriyle satışa sunulacak.

Teknolojik anlamda önemli bir değişim geçiren Yeni Discovery Sport, tasarım anlamında da sahip olduğu yenilikleri göz önüne seriyor. 5+2 koltuk opsiyonuyla da sunulan kompakt SUV Yeni Discovery Sport, iç mekânda kullanılan premium işçilikle konfor hissini bir adım yukarı taşıyor. Land Rover ailesinin en genç üyelerinden biri olarak premium kompakt SUV segmentinde yer alan Yeni Discovery Sport, gelişmiş tasarımı ve baştan aşağı yenilenen iç mekânı ile iddiasını artırıyor.

Yorumlar