VOLVO’DAN MICROSOFT SKYPE FOR BUSINESS UYGULAMASI
03 Ocak 2017

Volvo Cars, 90 serisi otomobillerine Microsoft Skype for Business’i ekliyor ve otomobil içi uygulamalarda yeni bir dönemi müjdeliyor.
VOLVO’DAN MICROSOFT SKYPE FOR BUSINESS UYGULAMASI

Volvo Cars, yeni 90 serisi otomobillerinde Microsoft’un öncü iletişim uygulaması "Skype for Business”a yer vereceğini açıkladı. Volvo Cars, böyle bir araç içi uygulamayı kullanıcılarına sunan ilk otomobil üreticisi olacak. Skype for Business, iş hayatında, tüm dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. Şimdi, Volvo 90 Serisi otomobillerde yaklaşan toplantıları ve katılımcıların detaylarını görmek ve geniş ekran üzerinden bir dokunuşla toplantılara katılmak mümkün olacak.

Volvo'nun Microsoft ile gerçekleştirdiği bu iş birliği kapsamında ayrıca, benzersiz ses tanıma sistemiyle insanların ihtiyaçlarını aktif olarak tahmin edebilen ve günlük hayatlarında onları destekleyecek çözümler sunan, Microsoft'un akıllı kişisel asistanı Cortana'nın kullanılması da yer alıyor.

İsveçli şirket, Microsoft ve Volvo Cars için bu alanda bulut temelli çözümler üreten Ericsson ile birlikte çalışarak vizyoner hizmetler geliştiriyor ve gittikçe büyüyen müşteri kitlesine bunları sunmaya devam ediyor.

Yorumlar