VOLVO CARS MOBİLİTE MARKASI M’Yİ TANITTI
22 Temmuz 2018

Volvo Cars, uygulama üzerinden otomobillere ve hizmetlere güvenilir erişim sağlayan ve şirketin mobilite operasyonlarını genişletecek olan yeni markası M’i tanıttı.
VOLVO CARS MOBİLİTE MARKASI M’Yİ TANITTI

M, kullanıcısının ihtiyaçlarını, tercihlerini ve alışkanlıklarını öğrenerek müşteri ilişkilerini kişisel hale getiriyor. M, İsveç ve ABD'de 2019 ilkbaharında hizmet vermeye başlayacak. M, kullanıcılara sadece otomobili nereden alabileceklerini söylemek yerine, onlara özel ihtiyaçlarını soran tescilli bir öğrenme teknolojisi geliştiriyor.

Deneyimli ve başarılı dijital yazılım mühendisleri ve yetenekli bir liderden oluşan bir ekibe sahip olan M, ayrıca Volvo Car Group’un öncü otomobil paylaşım şirketi Sunfleet’in 20 yıllık deneyim ve verilerinden yararlanıyor. Sunfleet, yılda gerçekleştirdiği 500.000 adet işlem ve 1,700 otomobilden oluşan filosuyla İsveç'in önde gelen otomobil paylaşım şirketi olarak hizmet veriyor. Sistemin 2019 yılında M ile tamamen entegre olması, hizmetin tüm Sunfleet kullanıcılarına sunuluyor hale gelmesini sağlayacak.

M hizmeti hakkında daha fazla bilgi bu yıl içerisinde ilerleyen zamanlarda yayınlanacak.

Yorumlar