TÜRKİYE’DE YILIN OTOMOBİLİ ÖDÜLÜ OYAK RENAULT FABRİKALARI’NDA
29 Temmuz 2017

Oyak Renault tarafından üretilen ve Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen Renault Megane Sedan’ın ödülü fabrikadaki yerini aldı.
TÜRKİYE’DE YILIN OTOMOBİLİ ÖDÜLÜ OYAK RENAULT FABRİKALARI’NDA

Türkiye’nin en büyük otomobil üretici Oyak Renault tarafından üretilen ve Bursa’dan dünyaya ihraç edilen Renault Megane Sedan’ın Otomobil Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’ndan elde ettiği birincilik ödülü, Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş tarafından Oyak Renault Fabrikaları’nda Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez’e takdim edildi.

Fiyat-donanım, tasarım, inovasyon, motor, yol tutuş gibi özellikleri dikkate alınarak Türkiye’de Yılın Otomobili seçilen yeni Megane Sedan’ın Bursa’da üretilebilmesi için 200 milyon Euro yatırım yapıldı ve 700 kişilik ek istihdam yaratıldı. Oyak Renault Fabrikaları’nda 2017’nin ilk yarısında 23 bin 886 Megane Sedan üretimi yapılırken, 35 ülkeye 6 bin 617 adet Megane Sedan ihracatı gerçekleşti. Megane Sedan, 2017’nin ilk yarısına göre ise Türkiye’de en çok satılan ilk üç model arasında yer alıyor.

Yorumlar