TÜRKİYE’DE ÜRETİLİYOR, EKİM’DE SATIŞTA
12 Temmuz 2016

Renault, C-segmentindeki yeni model atağını Türkiye’de Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilen yeni Megane Sedan ile sürdürüyor. Yeni Megane Sedan Ekim 2016’da satışa sunulacak.
TÜRKİYE’DE ÜRETİLİYOR, EKİM’DE SATIŞTA

2015 sonunda yeni Megane HB ve 2016 Mart ayında yeni Megane Sport Tourer’ın ardından yeni Megane Sedan, Megane ailesinin en yeni ve son üyesi olarak yollara çıkmaya hazırlanıyor. Yeni Megane Sedan, Renault’nun yenilenen tasarım kimliğinin tüm özelliklerine sahip. Türkiye’de efsaneleşen Megane Sedan yeni versiyonu ile yine tüketicinin beğenisini toplayacak. Otomobilin dinamik ve ayırt edici tasarımı, dengeli oranları ve C şeklinde LED farları ile vurgulanıyor.

Yeni Megane Sedan, arka yaşam alanıyla fark yaratıyor ve Eller Serbest Bagaj Kapağı sistemi ile de erişim ve kullanım kolaylığı da sunuyor. Yeni Megane Sedan, 7 inçlik TFT renkli dijital ekranı, 8,7 inçlik multimedya tablet ekran, R-LINK 2, MULTI-SENSE, Head-up Display, Eller Serbest Park Sistemi ve diğer konfor ve sürüşe yardımcı birçok teknoloji ile üst segment otomobillerin özelliklerini taşıyor. (Aktif Acil Fren Destek Sistemi, Şerit Takip Sistemi, vb.)

Yeni Megane Sedan, Renault raflarında kullanılan bilindik motor alternatifleriyle satışa sunulacak. 5 ileri manuel vites kutusu veya sürekli değişken (CVT) vites kutusuna  sahip 115 HP gücündeki 1.6 litrelik benzinlinin yanı sıra 130 HP güç üreten 1,2 litrelik TCe motor 7 ileri EDC veya 6 ileri manuel şanzımanla sunulacak.

Dizel seçenekler ise 90 HP gücündeki 1.5 dCi ile başlıyor 110 HP gücündeki 1.5 dCi ile devam ediyor ve 130 HP gücündeki 1.6 dCi’a kadar uzanıyor.

Yeni Megane Sedan, Türkiye'deki Bursa fabrikasında üretilecek ve Ekim ayından itibaren dünyanın dört bir yanında 20'den fazla ülkede satışa sunulacak.

Yorumlar