TÜRKİYE’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
20 Eylül 2016

Mazda6 yeni bir entegre kontrol teknolojisinin ilk sistemi olan G-Vectoring Control sistemi ile Türkiye’de satışa sunuluyor.
TÜRKİYE’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Mazda'nın amiral gemisinin son versiyonu, Japon otomobil üreticisinin insan ve otomobil uyumunun ifadesi olan Jinba Ittai kavramını yeni bir dönüm noktasına taşıyor. Firmanın insan merkezli gelişim felsefesinin son ürünü olan G-Vectoring Control teknolojisi ile donatılmış olan Mazda6 2017, Avrupa ile eş zamanlı olarak Türkiye’de Eylül sonu itibariyle satışa sunuluyor.

Mazda’nın yepyeni hareket kontrol teknolojisi olan SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS teknolojilerinin ilki olan G-Vectoring Control sistemi, yol koşulları ne olursa olsun virajları yumuşatıp daha konforlu yeni bir sürüş seviyesi sağlıyor. G-Vectoring Control özelliği, şasi hareketlerini iyileştirmek ve bununla birlikte yol tutuş ile sürüş konforunu geliştirmek için motoru kullanıyor. Direksiyon hareketlerine göre farklı tork üreterek yanal ve boylamasına hızlanma ve yavaşlama güçlerini kontrol eden ve her tekerdeki dikey yükü optimize eden sistem tutunmayı arttırırken sürücünün aracına olan güvenini arttırıyor ve sürüş keyfini en üst düzeye çıkarıyor.

Mazda6 Türkiye’de 2,0 litre hacimli SKYACTIV-G benzinli motor (165PS) ve otomatik şanzıman ile 154.300TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

Yorumlar