SUBARU FORESTER’A, ASP EKLENDİ
11 Ağustos 2017

Subaru'nun Forester modeli, ASP - Gelişmiş Güvenlik Paketi ve Tam Kapsamlı Güvenlik Sistemi EyeSight ile daha da güvenli hale geldi.
SUBARU FORESTER’A, ASP EKLENDİ

Türkiye pazarında, Levorg ve Outback modellerinde sunulan EyeSight’ın, Forester'ın donanımına eklenmesiyle EyeSight sistemi ile sunulan Subaru modelleri üçe yükseldi. Forester’ın 2.0i Premium Plus modelinde yer alan EyeSight teknolojisi; Şerit İhlal Uyarısı, Şeritte Kalma Asistanı, Çarpışma Önleyici Frenleme, Adaptif Hız Kontrolü, Dengeli Sürüş Uyarısı ve Trafikte Hareket Uyarısı fonksiyonlarını kapsıyor.

Araçlar, yayalar ve bisiklet kullanıcıları gibi hareketli nesneleri ve şeritleri algılayarak olası kazaları önlemek için stereo kamera teknolojisinin kullanıldığı ilk sistem olan EyeSight sayesinde Subaru, JNCAP Önleyici Güvenlik Performansı Değerlendirmesi’nde 2016-2017 “Grand Prix”, ADAC’ın Acil Fren Desteği Karşılaştırması’ndan “Tam Not”, IIHS (Insurance Institute for Highway Safety-Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü)’den “2017 En Güvenli Araç+” gibi özel ödülleri kazandı.

EyeSight Sürüş Destek Sistemi’ne sahip Forester 2.0i Premium Plus’ın fiyatı 179 bin 990 TL, ASP paketine sahip Subaru Forester 2.0XT Adventure’ın fiyatı 206 bin 990 TL ve ASP paketine sahip Subaru Forester 2.0D Sport’un fiyatı 213 bin 990 TL olarak belirlendi.

Yorumlar