SPORTAGE VE OPTIMA’YA IF DESIGN ÖDÜLÜ
23 Mart 2016

Kia Sportage ve Kia Optima, IF Design Award tarafından ödüllendirilirken, Kia böylece IF Design ödülünü üst üste yedinci kez kazanmış oldu.
SPORTAGE VE OPTIMA’YA IF DESIGN ÖDÜLÜ

Dünyanın en hızlı büyüyen otomobil markaları arasında yer alan Kia, geliştirdiği yenilikçi modellerle en prestijli ödüllere layık görülüyor. Kia, 2016’nın ilk aylarında şimdiye kadar aldığı sayısız ödül arasına yenilerini ekledi. Bu yıla damgasını vuran Yeni Kia Sportage modelinin yanı sıra Yeni Kia Optima modeli, dünyanın en prestijli tasarım kuruluşu IF Design Award tarafından “ürün” kategorisinde ödüle layık görüldü. IF Design Award’un bağımsız jürisi, araçları genel tasarım kalitesinin yanı sıra, görünüm, inovasyon, çevresel etkiler ve güvenlik bakımından değerlendirdi. Kia 2016’da elde ettiği bu başarı ile otomotiv dünyasında imrenilen bir ödül olan IF Design ödüllerini üst üste yedinci kez kazanmış oldu.

Otomotiv endüstrisinin önde gelen tasarımcılarından biri olan Peter Schreyer’in 2006 yılında baş tasarımcı olarak göreve başlamasının ardından yükselişe geçen Kia, tamamen yenilediği tasarım ve markalaşma vizyonu doğrultusunda başarılar kazanmaya devam ediyor. Yeni Kia Sportage ve Yeni Kia Optima’nın bu başarısı, markanın son yıllarda tasarıma dayalı dönüşümünün iki önemli örneği oldu.

Yorumlar