SKODA’NIN YENİ SUV’U
07 Şubat 2016

Skoda, 2016 Cenevre Otomobil Fuarında tanıtacağı ve yeni SUV modelinin konsepti niteliğini taşıyan Vision S Concept’in taslak çizimlerini yayınladı.
SKODA’NIN YENİ SUV’U

Son yıllarda ürün gamını tamamen yenileyen, üçüncü jenerasyon Fabia ve Superb modelleriyle tarihinin en güçlü model yelpazesini sunan Çek marka, çeşitliliğini de artırmaya devam ediyor.

2014 yılında tanıtılan ve Yeni Superb modelinde kapsamlı bir biçimde kullanılan Vision C Concept tasarım dili, artık SUV segmentine aktarılıyor. Vision S Concept isimli yeni konsept, başarılı Skoda Yeti modelinden daha büyük olacak ve gelecek SUV’un nasıl görüneceğinin izlerini taşıyacak. Vision S Concept, 4,7 metre uzunluğa, 1,91 metre genişliğe ve 1,68 metrelik boyutlarıyla üç koltukla sırasında 6 yolcuya kadar yaşam alanı sunacak. Keskin hatlara sahip konsept güçlü ve kaslı tasarım diliyle gelecekteki Skoda logolu SUV modellerle ilgili önemli ipuçlarını da bünyesinde barındırıyor.

Skoda’nın sıra dışı SUV konsepti Vision S Concept Mart ayında gerçekleştirilecek olan 2016 Cenevre Otomobil Fuarında sergilenecek.

Yorumlar