SKODA SUPERB YENİLENDİ
15 Temmuz 2019

Tasarım ve teknolojik olarak yenilenen Superb, sınıfında referans noktası iddiasını daha ileriye taşıdı. Yenilenen Superb, Ekim ayında Türkiye pazarındaki yerini alacak.
SKODA SUPERB YENİLENDİ

İlk jenerasyondan itibaren tasarım, konfor, genişlik ve düşük kullanım maliyetleriyle adından söz ettiren Superb, üçüncü jenerasyonunda şarjlı hibrit versiyonuyla da satılacak. Yenilenen Superb, yeni teknolojilere, daha keskin tasarıma ve daha sofistike bir kabine sahip. Full LED Matrix farların yanı sıra birçok yeni teknoloijyle donatılan model, bir kez daha sınıfındaki referans noktası oldu. Skoda, Superb’in tasarımına da farklılık getirerek, özellikle ön bölümü dikkatli bir şekilde güncelledi. Yeniden tasarlanan ön tamponla birlikte aracın uzunluğu artırıldı. 625 litrelik bagaj kapasitesine sahip olan Superb sedan bir kez daha sınıfındaki geniş bagaj hacmini ve yaşam alanını sunuyor. Skoda’nın yenilenen ön panjuru da, daha büyük ve daha dikkat çekerken, tampon ile birlikte büyük bir uyuma sahip. Daha keskin ön farların yanı sıra arka bölümde de, LED farlarla birleşen yatay krom detaylar dikkat çekiyor. Aynı zamanda Superb’in arkasında logo yerine ‘SKODA’ yazısı yer alıyor. Opsiyonel ambiyans aydınlatmasının bir parçası olarak LED ışıklandırmalar, kapılar açıldığında zemine ‘SKODA’ yazısını yansıtabiliyor. Yenilenen Superb’de yeni 18 ve 19 inç alaşım jantlar, yeni renkler ve bir dizi yeni kişiselleştirme seçenekleri sunulacak.

Skoda Superb’de altı motor seçeneği ve 10 farklı motor/şanzıman kombinasyonu sunulacak. Dizel motorlar arasında 120 HP’lik 1.6 litre TDI, 150 HP’lik 2.0 TDI ve 190 HP’lik 2.0 TDI seçenekleri yer alacak. Diğer yandan benzinli motor seçeneklerinde giriş seviyesinde 150 HP’lik 1.5 TSI, 190 HP’lik 2.0 TSI ve 272 HP’lik 2.0 TSI motorlar sunulacak. Otomatik şanzıman olarak ise 7 ileri DSG çift kavramalı tercih edilebilecek.

Yenilenen Superb, zengin güvenlik ve konfor donanımlarıyla Ekim ayında Türkiye pazarındaki yerini alacak.

Yorumlar