SKODA İLK HASAR ONARIM MERKEZİ’Nİ AÇTI
28 Mayıs 2016

Skoda, İstanbul'da Çakıroğlu Otomotiv'de faaliyete geçirdiği Yeni Hasar Onarım Merkezi'yle kazaların ardından otomobillerin onarımını en güvenli ve en iyi şekilde gerçekleştiriyor.
SKODA İLK HASAR ONARIM MERKEZİ’Nİ AÇTI

Kazaların ardından otomobillerin fabrikadan çıktığı şekliyle tamir edilememesi büyük bir sorun ve kullanıcıların da en büyük endişelerinden biri. Skoda'nın faaliyete geçirdiği Hasar Onarım Merkezi ise, kaza sonrası sunduğu hizmetlerle Türkiye'de büyük bir fark yaratmayı hedefliyor. Hasar Onarım Merkezi'nde, üretici standartlarında onarım felsefesinden hareketle, yüksek kalitede ekipman, ileri seviyede eğitilmiş personel, etkin ve verimli hasar onarım sürecine imkan tanıyan fiziksel mekana sahip kaporta ve boya atölyeleri yer alıyor.

Hafif, orta ya da ağır bir kazada otomobilin görünen yerleri dışında görünmeyen yerleri de yüksek mukavemetten ciddi ölçüde etkilenebilir. Bu noktada bileşenler geri dönüşü olmayan derecelerde zarar alırken bazı bölümleri doğru onarım ve düzeltme teknikleriyle onarılabilir. Günümüz araçlarının karmaşık yapısı gereği, onarımın nasıl ve hangi yöntemlerle yapılacağı ya da gereken durumlarda hasarlı parçanın orijinaliyle değişimi kararı Hasar Onarım Merkezi sayesinde en doğru şekilde verilebiliyor.

Güvenlik konusunda büyük bir hassasiyetle yaklaşan Skoda markası, Türkiye'deki ilk Hasar Onarım Merkezi'ni hayata geçirerek kazaların ardından kullanıcılarının sorun yaşamasının önüne geçiyor ve otomobillerini adeta ilk günkü haline getiriyor. 

Yorumlar