SKODA FABIA YENİLENİYOR
08 Eylül 2018

Skoda’nın B segmentindeki popüler otomobili Fabia yenilendi. Yenilenen Fabia Ekim ayı itibariyle satışa sunulacak.
SKODA FABIA YENİLENİYOR

Yenilenen Skoda Fabia’nın ön bölümünde, kışkırtıcı hatlar, kompakt boyutların yanı sıra dinamik tasarım dilinin etkileri fark ediliyor. Yeniden tasarlanmış radyatör ızgarası, yeni farlar, isteğe bağlı olarak LED teknolojisiyle de satın alınabilen, yeni stop lambaları, farklılaşan ön ve arka tamponlar, Fabia’ya daha fazla belirgin bir karakter katıyor. Bununla birlikte, yeni alaşım jantlar, otomobilin genel görüntüsüne dinamizm katkısı sağlıyor.

Skoda, bununla birlikte Fabia’da yeni tasarımlı 6 farklı çeşitte alaşım jantlar da sunuyor. Ambition donanım paketinde isteğe bağlı olan alaşım jantlar, Style paketinden itibaren standart. Skoda Fabia’da 15 renk seçeneği sunulurken, hatchback versiyonda “ColourConcept” sayesinde tavan, A sütunu, yan aynalar ve 16 inçlik Vigo jantlar kontrast renklerdetercih edilebiliyor.

Yenilenen Fabia’da kullanılan yeni materyaller ve donanımlar, otomobilin daha lüks bir otomobil haline gelmesini sağlıyor. Yeni “Simply Clever” detaylar, iç mekanın işlevselliğini artırıyor. Skoda Fabia, 4 metreden daha az uzunluğuna rağmen, 5 yolcu ve 330 litre bagaja ev sahipliği yapabiliyor.

Skoda, yenilenen Fabia’da üç silindirli, 1.0 litre hacminde küçük ve verimi yüksek benzinli motorlar kullanıyor. 75 HP’lik 1.0 lt MPI motorun bir üst basamağında 95 HP ve 110 HP güç versiyonlarıyla 1.0 TSI devreye giriyor. Motorlar manuel dışında DSG otomatik şanzımanla da tercih edilebiliyor.

Yorumlar