SINIRLI SAYIDA ÜRETİLECEK: M240İ
24 Mayıs 2017

BMW, 2 Serisi Coupe için özel bir versiyon geliştirdi. BMW M240i M Performance Edition adındaki özel seriden sadece 750 adet üretilecek.
SINIRLI SAYIDA ÜRETİLECEK: M240İ

Sadece güçlü bir motorla donatılmayan araç aynı zamanda M Performance ürün kataloğundaki bir dizi görsel aksesuarlarla performansına uygun görünümü de destekliyor. Alpin beyaz dış gövde rengine sahip araçta karbon veya siyah aksesuarlara yer verilirken böylece görsel bir kontrast elde ediliyor. M240i’nin siyah veya karbon böbrek şeklindeki ön radyatör ızgarası, ön tamponundaki hava giriş postlarının altı, yan marşpiyeler, dikiz aynaları, bagaj üstü spoyleri, egzoz çıkışları ve arka tampon altındaki difüzörü kadar 19 inçlik jantlar da sportif görünümü destekliyor. Jantları önde 225/35 R 19 ve arkada 245/30 R 19 ebatlarında lastikler çevreliyor.

M240i’nin uzun motor kaputunun altında başarısını kanıtlamış çift turbo beslemeli sıralı altı silindirli 3,0 litrelik motor görev yaparken motor 340 HP güç üretiyor. Motorun üretmiş olduğu güç sekiz kademeli otomatik şanzımanla arka aksa aktarılıyor. Gücü yere güvenli bir şekilde aktarmak üzere elektronik melekler devreye giriyor.

Yorumlar