SEAT TARRACO 2019 BAŞINDA SATIŞA SUNULACAK
22 Eylül 2018

SEAT’ın 5 ve 7 koltuklu versiyona sahip yeni modeli Tarraco, Ateca ve Arona ile birlikte markanın üçüncü SUV’u olarak aileye giriş yaptı.
SEAT TARRACO 2019 BAŞINDA SATIŞA SUNULACAK

SEAT’ın yeni SUV’u Tarraco, adını tarihi ve kültürel bir merkez olan Akdeniz şehri Tarragona’dan alıyor. Tarraco ismi sosyal medyada #SEATseekingName yarışmasının final aşamasına katılan 140 binden fazla kişinin oyuyla seçildi.

Aracın Dinamik Şasi Kontrolü (DCC), sportif bir sürüş ile daha konforlu sürüşü aynı potada eritiyor. Sürücü istediği ayarı seçebiliyor veya sistemin aracı yol koşullarına ve sürüş tarzına otomatik olarak uyarlamasını tercih edebiliyor. Tüm bu gelişmiş özelliklerin yanında, MQB-A uzun aks mesafesi, Volkswagen Grubu’nun en yeni teknolojisi ve büyük SUV’un temelini oluşturan önemli bir yapı taşı olarak karşımıza çıkıyor.

Tarraco’nun tüm motor seçeneklerinde turboşarj ve start-stop teknolojileri mevcut. Aracın benzinli ve dizel olmak üzere 150 HP ile 190 HP güç üreten motor seçenekleri bulunuyor. Benzinli motor seçenekleri; 150 HP güç üreten altı vitesli manuel şanzımanlı 1.5 litrelik TSI motor ve 190 HP güç üreten yedi vitesli DSG otomatik şanzımanlı 2.0 litrelik TDI motordan oluşuyor. Dizel seçenekleri ise 2.0 litre hacme sahip 150 HP ve 190 HP motorlardan oluşuyor ve tüm 2.0 litre motor seçenekleri 4Drive sistemi ile sunuluyor. Yeni SEAT Tarraco’nun Türkiye’de ilk etapta, 1.5 litrelik TSI motor ve DSG otomatik şanzımanlı versiyonu ile sunulması planlanıyor.

Yorumlar