SEAT LEON YENİLENDİ
17 Şubat 2017

Dinamik tasarımı, geliştirilmiş teknolojisi ve işlevselliğiyle iddiasını sürdüren Seat Leon 75 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
SEAT LEON YENİLENDİ

Dış tasarımına bakıldığında Yeni Seat Leon’da ön ve arka bölüm daha keskin ve iddialı hatlara sahip hale gelirken; sert yatay hatların belirginliği ön ve arkada azaltıldı. Böylece otomobil, keskin ve agresif tasarımının yanı sıra aynı zamanda daha ahenkli bir görünüm de elde etti. Otomobilin büyüklük algısını artırmak için ızgara 40 mm kadar büyütüldü. Karakter, kalite açısından dış kısımda olduğu kadar iç kısımda da güçlendirildi.

Yeni Leon’un içinde yer alan LED ambiyans aydınlatması, yeni tasarlanan 8 inçlik ekran üzerinden sürücünün isteğine göre ayarlanabilir özellikte tasarlandı. Yeni geliştirilen Full-LED teknolojili dış aydınlatma sistemleri ise, en kötü hava şartlarında bile iyi performans gösteren yeni arka lambalar ve ön farlar nedeniyle özellikle belirtilmeye değer hale geldi. 

Yeni Leon güçleri 110 HP ile 150 HP arasında değişen benzinli ve dizel motorlarla sunuluyor. Sürüş destek sistemleri, güvenlik sistemleri ve bağlanabilirlik ile ilgili yeni teknolojileri barındıran Yeni Seat Leon, 5 kapılı ve ST gövde seçenekleri ile sunuluyor. Yeni Seat Leon’un 1.2 TSI 110 HP Style modeli 75 bin 400 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatla satışa sunuluyor.

Yorumlar