PEUGEOT TRAVELLER CENEVRE İÇİN GÜN SAYIYOR
11 Şubat 2016

2016 Cenevre Otomobil Fuarında dünya tanıtımı yapılacak olan Peugeot Traveller, sınıfına tamamen yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.
PEUGEOT TRAVELLER CENEVRE İÇİN GÜN SAYIYOR

Binek ve SUV modellerinin yeni tasarım dilini Traveller modeline de yansıtan Peugeot, modüler EMP2 platformundan yararlanarak geliştirdiği yeni şasi üzerine inşat ettiği Traveller modelini sınıfında referans noktası olması için birçok üstün özellikle donattı. Üstün sürüş özellikleri, verimlilik ve sınıf rekortmeni tüketim değerleri vaat eden Traveller, Peugeot’nun üstün bilgi birikimi ve deneyiminin yansıması olarak üst sınıf bir ambiyans ve konfor seviyesiyle son derece keyifli bir yolculuk vaat ediyor.

Uzunlukları 4,6 0m ile 5,30 m arasında değişen üç farklı gövde tipine sahip olan Peugeot Traveller bu sınıfta nadir görülen sadece 1,90 metre tavan yüksekliği ile kapalı otoparklara girme avantajı sunuyor. 4,95 m uzunluğundaki Standard ve 5,30 m uzunluğundaki Long gövde seçenekleri pazarın kalbinde yer alıyorlar. Bu sınıfta tek olan 4,60 m uzunluğundaki Compact versiyonu da 9 kişiye geniş ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Kısa aks uzantıları ve kompakt boyutlarıyla Peugeot Traveller şehir içi de dahil günlük kullanım şartlarında rahat bir sürüş sunuyor. Modüler EMP2 platformundan yararlanılarak geliştirilen yeni şasi maksimum iç mekan genişliği ile kompakt dış boyutları bir arada sunuyor. 9 kişiye kadar yaşam alanı ve 1.500litre bagaj hacmi sunan Peugeot Traveller ayrıca sökülebilen koltuk kombinasyonuna bağlı olarak 4.900 litreye kadar bagaj hacmi de sunabiliyor. Peugeot Traveller Business VIP ile arka koltuk yolcularına her biri bağımsız deri kolçaklı karşılıklı 4 koltuklu veya 5 koltuklu oturma düzeni sunuluyor. Yumuşak üfleme özelliğine sahip üç bölgeli iklimlendirme kontrolünün entegre edildiği çok fonksiyonlu tavan bu sınıfta benzersiz bir donanım olarak öne çıkarken yumuşak ambiyans aydınlatması da yolcuların konforuna katkıda bulunuyor.

Modern teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanan BlueHDi Euro6 motorlar günümüz motor teknolojisinin en etkin ve verimli emisyon kontrol teknolojileriyle donatıldı. 180 HP ve 400 Nm’ye kadar farklı güç alternatiflerine sahip olan motor sürüş keyfi, performans ve yüksek yakıt verimliliğini bir arada sunuyor. Peugeot Traveller ürün gamı ortalama 140 g/km emisyon ve 5,4 lt/100 km tüketim olmak üzere sınıfının en iyi değerine imza atıyor.

Peugeot Traveller, her geçen gün büyüyen Combispace ve VIP Shuttle pazarında güçlenme stratejimizi her yönüyle karşılıyor ve destekliyor. Yenilikçi tasarımıyla Peugeot Traveller, Peugeot markasının sınıf atlama stratejisine tamamen yeni bir boyut getiriyor. Aralık 2015’te açıklanan EuroNCAP çarpışma testlerinden “5 Yıldız” alan Peugeot Traveller aynı zamanda yüksek güvenlik beklentilerini de beraberinde getiriyor. 

Yorumlar