PEUGEOT TASARIMLARINA JANUS ÖDÜLÜ
19 Aralık 2018

Peugeot’nun kokpit tasarımı ve bisikleti Fransız Tasarım Enstitüsü tarafından organize edilen JANUS ödülleri çerçevesinde iki farklı kategoride birincilik kazandı.
PEUGEOT TASARIMLARINA JANUS ÖDÜLÜ

Peugeot Design Lab imzalı tasarımlar verilen ödüllerle kalite ve niteliklerini bir kez daha tescil etti. Peugeot tasarımları son olarak Fransız Tasarım Enstitüsü tarafından organize edilen JANUS ödülleri çerçevesinde iki farklı kategoride birincilik kazandı. Peugeot Design Lab tarafından Beneteau işbirliği ile tasarlanan Sea Drive Concept, JANUS Prospektif Ödülü’ne layık görülürken yine Peugeot Design Lab tarafından tasarlanan elektrikli katlanabilir bisiklet Peugeot eF01 ise JANUS Endüstri Ödülü’ne layık görüldü.

Fransız Tasarım Enstitüsü tarafından verilen JANUS mükemmellik etiketleri tasarımlarıyla insanların yaşamlarını iyileştiren ürünleri ödüllendiriyor. 65 yıldır verilen JANUS Ödülleri çerçevesinde 50 bağımsız uzmandan oluşan jüri projeleri; ekonomi, estetik, ergonomi, etik ve duygu olmak üzere beş kritere göre değerlendiriyor.

Yorumlar