PEUGEOT 301’E TAZE KAN
24 Kasım 2016

Satışa sunulduğu 2012 yılından bu yana 360.000 adetlik satış başarısına imza atan Peugeot 301 görsel ve teknik dokunuşlarla güncellendi.
PEUGEOT 301’E TAZE KAN

Sahip olduğu nitelikler ve sahip olduğu yeni teknolojilerle B sedan segmentindeki müşteri sayısının artmasını sağlayan yeni Peugeot 301 güncel Peugeot modelleriyle aynı tasarım dilini bünyesinde barındırıyor. Dik konumlu radyatör ızgarası, gövde ile aynı düzeyde bulunan farlar ve büyük bir titizlikle uygulanan değişikliklerle yeni Peugeot 301 dinamik ve çekici bir görünüm sunarken markanın imzası niteliğinde olan LED farlar bünyesinde barındırdığı teknolojiyi gözler önüne seriyor.

Sürücü ve beraberindeki yolcular geniş ve ferah bir yaşam alanının keyfini sürerken 640 litre hacimli bagaj beş kişilik ailenin ihtiyacı olan yükleme alanını sunuyor. 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran söz konusu teknolojik değişimin en önemli yansımalarından biri. Geri görüş kamerası ve navigasyon ekranı olarak da hizmet veren bilgi ve eğlence sistemi Mirror Screen özelliği sayesinde akıllı telefon içeriğini de gösteriyor.

Yeni Peugeot 301’in dinamik şasisi ileri teknolojinin nimetlerinden yararlanan modern motorlarla destekleniyor. Markanın dünya çapında 1 milyon adedin üzerinde modelinde kullanılan 3 silindirli PureTech motoru yeni Peugeot 301’de de kullanıma sunuluyor. Quickshift teknolojisiyle yeni nesil EAT6 Tam Otomatik şanzıman 115 HP gücündeki 1.6L VTi motor ile ürün gamına dahil olurken 100 HP gücündeki 1.6L BlueHDi dizel motor ise sürüş konforuyla yakıt ekonomisini aynı potada eritiyor. 

Yorumlar