NISSAN MICRA YENİLENDİ
13 Kasım 2019

Yenilikçi ve modern tasarı kadar akıllı sürüş destek sistemleri, dört farklı donanım seviyesi ve küçük hacimli tutumlu motoruyla yeni Micra Türkiye’de satışa sunuldu.
NISSAN MICRA YENİLENDİ

Nissan Micra ilk lanse olduğu 1983 yılından bu yana dünyada 7 milyon adetten fazla, Türkiye’de ise sunulduğu 2003 senesinden bu yana 54 binin üzerinde satışı gerçekleştirdi. Müşterilerin günümüzde ne istediklerine ve gelecekten ne beklediklerine odaklanarak, Avrupa’daki kompakt araç segmentini yeni bir seviyeye taşıyan Nissan Micra, farklı iç renk seçenekleri, BOSE® Personal ses sistemi ve orijinal aksesuar çeşitleriyle sürücülerin kendi tarzlarını yaratmaları konusunda fırsatlar sunuyor.

Yeni Micra, 1.0 litre 100 PS Motor, 5 ileri manuel ve 7 ileri CVT şanzıman seçenekleri ile satışa sunuluyor. Yeni aracın motoru, aracın karakterine uyacak ve olabilecek en iyi performans ile yakıt verimliliği sağlayacak şekilde tasarlandı.

Tasarımı ile dikkat çeken yeni Micra, tamamen yenilenen yüzüyle daha sportif, daha atletik, daha konforlu ve daha geniş bir görünüme sahip olurken; yeni teknolojik donanımlarla daha premium bir tarz yakalıyor. Etkileyici dış tasarımını heyecan veren ileri teknolojilerle destekleyen yeni Micra, Akıllı Teknoloji özellikleri sayesinde artık daha güvenli. Günlük hayatı ve sürüş deneyimini kolaylaştıran Fren Destek Sistemi, Akıllı Şerit Takip Uyarı Sistemi, Akıllı Çarpışma Uyarı Sistemi, Akıllı Sürüş Kontrolü, Akıllı Çevre Görüş Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Hareketli Nesne Algılama Sistemi, Akıllı Şerit Takip Asistanı, Trafik İşareti Tanıma Sistemi ve Akıllı Otomatik Uzun Far Asistanı ile yeni Micra, sınıf atlatan bir teknoloji sunuyor.

Yorumlar