NISSAN, DÜNYANIN EN İYİ 39. MARKASI OLDU
29 Eylül 2017

Interbrand’in ‘En İyi Global Markalar’ araştırmasında başarısını her geçen yıl artıran Nissan, 11,5 milyar dolar marka değeriyle geçen yıla oranla dört basamak birden yükseldi.
NISSAN, DÜNYANIN EN İYİ 39. MARKASI OLDU

Nissan, dünyanın önde gelen danışmanlık ve araştırma şirketlerinden Interbrand tarafından 2017 yılında dünyanın en değerli markalarından biri olarak seçildi. Nissan, Interbrand'ın yayınladığı ‘Yılın En İyi Global Markaları’ araştırmasında bu yıl 4 basamak birden yükselerek 39. sırada yer aldı. Araştırma Nissan’ın marka değerini 11.534 milyar dolar olarak hesapladı. Nissan geçtiğimiz yıl 11.066 milyar dolarlık tahmini marka değeri ile 43. sırada yer almıştı.

Interbrand yapmış olduğu araştırmada, Nissan Intelligent Mobility stratejisini temel alarak marka değerini arttırmaya yönelik faaliyetlerini değerlendirdi. Araştırma aynı zamanda otonom sürüş teknolojileri ve elektrikli araçlar gibi Nissan'ın müşterilerine sunmuş olduğu çözümleri de dikkate aldı. Interbrand, Nissan'ı son 7 yıldır dünyanın en değerli markaları arasında gösteriyor.

Yorumlar