MERCEDES’TEN NEW YORK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ
14 Nisan 2018

Mercedes-Benz’in hacim modeli yeni yıla yenilenerek girerken New York’ta modelin yeni performans versiyonları tanıtıldı.
MERCEDES’TEN NEW YORK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ

Mercedes-Benz ürün gamının başarılı modellerinden olan C-Serisi, beşinci üretim yılında yenilendi. AMG, Sedan ve Estate modellerinden sonra Coupé ve Cabriolet modelleri de yeniden ele aldı. Yeni Mercedes-AMG C 43 4MATIC 3.0 litre hacimli V6-Biturbo motoruyla 390 BG üretirken, 4.0 litre V8-Biturbo motorun; C 63 476 BG veya C 63 S 510 BG olmak üzere iki farklı güç versiyonu bulunuyor. Tüm versiyonlarda AMG SPEEDSHIFT MCT 9G otomatik şanzımanla kombine ediliyor.

Mercedes-AMG G 63 ve Mercedes-AMG GT 4 Kapılı Coupé ilk ABD gösterimi için sahneye çıktı. G 63’ün yeni nesli sadece güçlü motoruyla değil, yeni geliştirilen AMG RIDE CONTROL yürüyen aksamı, AMG’ye özel sürüş programları ve Türkiye’de standart olarak sunulacak olan geniş ekranlı kokpit tarafından domine edilen yeni iç mekanıyla da benzersiz ve özgün olma özelliğini sürdürüyor.

Markanın ilk dört kapılı safkan spor otomobili olan Mercedes-AMG GT 4 Kapılı Coupé; yarış pisti sürüş dinamikleri, günlük kullanıma uygunluk ve kapsamlı kişiselleştirme olanaklarını bir arada sunuyor. En üst seviyede yanal ve dikey dinamik ile geleneksel gövde orantılarına sahip bir siluet, Mercedes-AMG GT 4 Kapılı Coupé’yi GT ailesinin bir parçası yapıyor. Uzun motor kaputu, karakteristik ve güçlü ön tasarım ve kaslı tasarım detayları, AMG ailesinin en yeni üyesi olarak markaya tamamen yeni standartlar kazandıran dört kapılı coupé otomobile özgün, güçlü ve de sportif bir görünüm katıyor.

Yorumlar