MERCEDES’İN YENİ HAFİF TİCARİSİ
28 Temmuz 2020

Mercedes-Benz ürün çeşitliliğine 2022 yılı itibarıyla hafif ticari T-Serisi eklenecek.
MERCEDES’İN YENİ HAFİF TİCARİSİ

Küçük, orta ve büyük hacimli hafif ticari araç segmentlerine yönelik ürünler sunan Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, bu sayede geniş bir kapsamda müşterilerin gereksinimlerini karşılıyor. Marka, küçük hacimli hafif ticari araç platformu üzerine inşa ettiği yeni modeli T-Serisi ile hem bireysel hem de ticari amaçlı kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan bir çözüm sunuyor. 2022 yılının ilk yarısından itibaren sunulacak söz konusu yeni modelin adı ise “T-Serisi” olacak.

Baştan aşağı yeni bir tasarım olan yeni T-Serisi, Mercedes-Benz markasının ayırt edici karakteristik özelliklerine sahip olacak. Yeni model özellikle tasarım ve güvenlik noktasında Mercedes-Benz DNA’sını bünyesinde barındıracak.

Yeni Mercedes-Benz T-Serisi hem bireysel hem de ticari kullanıcıları hedefliyor. Yeni Mercedes-Benz T-Serisi, kullanıcıların ihtiyaçlarını cazip bir fayda-fiyat oranıyla karşılayacak. T harfi, Mercedes-Benz’de verimli alan kullanım konseptlerini temsil ediyor ve bu nedenle ‘Yıldız’a sahip kompakt hafif ticari araç için harika bir model ismi olarak öne çıkıyor.

Araç ayrıca içten yanmalı geleneksel motorlar dışında bir elektrikli versiyona da sahip olacak.

Yorumlar