MERCEDES’İN PİKAP MODELİ SATIŞA SUNULDU
05 Aralık 2017

X-Class ile pikap dünyasına giren Mercedes-Benz, pazarın yeni yük eşeğini 135 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.
MERCEDES’İN PİKAP MODELİ SATIŞA SUNULDU

Mercedes-Benz X-Class, Aralık’ın ayında Türkiye pazarına giriş yaptı. 5.340 mm uzunluğa sahip heybetli gövdesiyle Mercedes-Benz X-Class; merkezinde etkileyici Mercedes-Benz yıldızı bulunan çift çıtalı heybetli ön ızgarası, aracın güçlü duruşunu destekleyen uzun motor kaputu ve LED teknolojisi seçeneğine sahip çarpıcı far tasarımıyla oldukça baskın bir görünüm sergiliyor.

Yeni Mercedes-Benz X-Class, dört ve altı silindirli motor seçenekleriyle kullanıcılarına daha önce hiç deneyimlemedikleri bir sürüş keyfi sunuyor. Mercedes-Benz, X-Class’ı X 220 d (163 HP-403 Nm) ve X 250 d (190 HP-450 Nm) olmak üzere iki farklı motor alternatifi ile sunarken, 2018 yılı ortasında ürün gamına V6 dizel (258 HP) motor seçeneğini de ekleyecek. Motor seçeneğine bağlı olarak manuel/otomatik ve dört tekerlekten çekiş kombinasyonları sunuluyor.

Mercedes-Benz X-Class, pick-up dünyasının sınırlarını daha da yukarı taşıyor ve Pure, Progressive ve Power olmak üzere üç farklı donanım seçeneği ile zengin bir çeşitlilik sunuyor.

Mercedes-Benz X-Class, 135.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yorumlar