MERCEDES A-SERİSİ L SEDAN ÇİN’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI
26 Nisan 2018

Mercedes, A-Serisi L Sedan ve yenilenen C-Serisi L Sedan ile Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury konsepti ilk kez Çin’de dünyaya tanıtılıyor.
MERCEDES A-SERİSİ L SEDAN ÇİN’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Mercedes-Benz, 4 Mayıs 2018 tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan ve Pekin’de gerçekleştirilen Auto China 2018’de iki önemli modelin yeni versiyonu da dahil toplam 10 yenilikle gövde gösterisi yapıyor. Yeni Mercedes-Benz A-Serisi L Sedan ve yenilenen Mercedes-Benz C-Serisi Sedan’ın uzun dingil mesafeli versiyonu Çin’de ilk kez sergileniyor. Markanın bir diğer önemli yeniliği olan ve Çin pazarının etkileriyle yorumlanan Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury konsepti ile tasarım ekibi, tasarım dili ve kullanılan malzemelerle konsept otomobili tamamlayan özel bir mobilya koleksiyonuyla lüks yaşam alanlarına yeni bir yaklaşım sunuyor.

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi L Sedan geniş yaşama alanı, MBUX bilgi ve eğlence sistemi ve S-Serisi seviyesinde sürüş destek sistemleriyle öne çıkıyor. Markanın kompakt sınıftaki en yeni gövde tipi olan A-Serisi Sedan’ın fuarda tanıtılan uzun dingil mesafeli versiyonu yalnızca Çin pazarı için üretilecek.

Mercedes-Benz C-Serisi ürün gamı 2014 yılından bu yana Pekin’de bulunan Beijing Benz Automotive (BBAC) tarafından Çin pazarı için özel olarak üretilen uzun versiyon ile tamamlanıyor. Daha geniş diz mesafesi sunan uzun dingil mesafeli yenilenen Mercedes-Benz C-Serisi Sedan, Akıllı Sürüş gibi birçok yeni donanımıyla yollara çıkıyor.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury üst düzey lüks bir sedan ile bir SUV’un karakteristik özelliklerini bir araya getiriyor. Konsept otomobil Mercedes-Maybach tasarım dilini markanın geleneksel değerleriyle harmanlayarak Mercedes-Maybach markasını geleceğe taşıyor. Markanın tasarım ekibi, tasarım dili ve kullanılan malzemelerle konsept otomobili tamamlayan özel bir mobilya koleksiyonu da sunuyor.

Otomobilin mucidi Mercedes-Benz, Auto China 2018’de ayrıca altı farklı otomobilin daha Asya lansmanını gerçekleştiriyor. Bu modeller; Mercedes-Benz G-Serisi, Mercedes-AMG G 63, Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC Edition, Mercedes-Benz CLS, E-Serisi Cabriolet, Mercedes-Maybach S 680.

Yorumlar