MAZDA’YA İKİ ÖDÜL DAHA
18 Temmuz 2016

Mazda, bu yılın Otomotiv Marka Yarışmasında Mazda MX-5 Exterior Volume Brand kategorisinde ve Mazda RX-Vision Konsept olmak üzere iki dalda ödülü alacak.
MAZDA’YA İKİ ÖDÜL DAHA

Bu ödüllerle, Mazda tasarımcıları ve Japon otomobil üreticisinin mevcut modellerinin dizayn mottosu olan ve oldukça takdir edilen KODO – Hareketin Ruhu felsefesi iki ödül daha aldı. Lansman tarihinin üzerinden henüz bir yıl geçmemişken dördüncü nesil MX-5 şimdiye kadar 2016 Yılın Otomobili ve Yılın Otomobil Tasarımı dahil olmak üzere 70’in üzerinde ödülün sahibi oldu. Mazda ödüllerini 29 Eylül 2016 tarihinde Paris, La Maison des Polytechniciens’de alacak.

Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen Otomotiv Marka Yarışması, otomobil markaları için tek yansız ve uluslararası tasarım yarışması olarak üstün ürünler ve iletişim tasarımlarını ödüllendiriyor. 1953 yılında bir vakıf olarak kurulan Konsey, tasarım alanında dünyanın önde gelen merkezlerinden birisi. Bu sene 14 normal ve dört özel kategoride ödüller, medya, tasarım ve iletişim uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından seçilen katılımcılara verildi. Jüri markanın uyumu, orijinalliği ve marka tasarımında kullanılan inovasyon ile işlevsellik ve uzun ömürlülük kriterlerine göre markaları değerlendiriyor.  Mazda geçen yıl, firmanın global tasarım departmanı olarak Yılın Ekibi ödülü olmak üzere üç ödüle layık görüldü. 

Yorumlar