LEXUS LC 500H EKİM’DE GELİYOR
19 Ağustos 2019

Dinamik tasarımlı coupe Lexus LC 500h Türkiye’de 2019 yılında yalnızca 2 adet satılacak.
LEXUS LC 500H EKİM’DE GELİYOR

Lexus, süper coupe LC modelini Ekim ayından itibaren İstanbul ve Ankara showroomlarında sunmaya başlayacak. Yüksek performanslı hibrit motora sahip olan LC 500h modeli, sınırlı sayıda gelecek ve bu özel araca 2019 yılında yalnızca 2 kullanıcı sahip olabilecek.

Lexus mühendislerinin ve tasarımcılarının LF-FC konseptinin neredeyse aynısını üretime aktararak ürün gamına yeni bir soluk getiren LC süper coupe, markanın tasarım felsefesinin ve teknolojisinin geldiği en üst noktayı temsil ediyor. Lexus LC 500h, 3,5 litre V6 benzinli motoru elektrikli motorla kombine ederek 354 HP güç üretiyor. 0-100 km/s hızlanmasını 5 saniyenin altında tamamlayan LC 500h, her koşulda yüksek bir performans sunuyor. LC, performansıyla ve sıra dışı tasarımıyla Lexus’un bir efsane haline gelen LFA modelinin izlerini takip ediyor.

Yeni LC500h’da yer alan yeni jenerasyon Multi Stage Hybrid Sistemi, performans otomobilleri için özel olarak tasarlandı. Sistem, güç ve yakıt tüketimi arasındaki optimum dengeyi sağlarken, aynı zamanda daha sportif ve keyif verici bir sürüş deneyim elde ediliyor.

Yorumlar