LEXUS İKİNCİ SHOWROOMU ANKARA’DA AÇTI
18 Nisan 2019

Otomotivde “lüksün” tanımını değiştiren Lexus Ankara’da açtığı Yeni Showroomunda ES modelini de İlk Kez Türkiye’ye Tanıttı.
LEXUS İKİNCİ SHOWROOMU ANKARA’DA AÇTI

Lexus Türkiye, İstanbul’dan sonra ikinci showroomunu Ankara’da açtı. 2016 yılında İstanbul’daki showroomu ile Türkiye pazarına giren Lexus’un, 556 metrekarelik Lexus Mahall Showroom’unun açılışında Aşkın Nur Yengi de konuklara özel bir konser sundu. Açılış gecesinde ayrıca Lexus’un, tamamen yeni ES sedan modeli de Türkiye’de ilk kez Ankara’da gösterildi. Büyük beğeni toplayan sedan ES Lexus’un daha duygusal ve heyecan verici tasarım dilini başarıyla yansıtıyor.

Türkiye’de ilk kez Ankara’da beğenilere sunulan Lexus, tamamen yeni ES sedan modeli ile duygusal ve heyecan verici tasarım dilini devam ettiriyor. Markanın vizyonunu daha geniş kitlelere yaymaya odaklanan Yeni ES, daha fazla genişlik, performans, daha fazla güvenlik ve sınıfında nadir görülecek kalitede yüksek işçilik kalitesi sunuyor. ES 300h, yeni dördüncü jenerasyon kendi kendini şarj eden hibrit teknolojisini kullanıyor. Sıra dışı yakıt verimliliği, yüksek performans ve düşük emisyon değerlerinin sunulmasını sağlayan hibrit ES, 2.5 litrelik benzinli motoru, daha hafif, kompakt ve daha fazla güç yoğunluğuna sahip elektrikli motorla kombine ediyor. Toplamda 218 HP güç üreten ES 300h, sadece 4.7 lt/100 km tüketime sahip.

Yorumlar