LEXUS, 2018’İN EN GÜVENİLİR MARKASI
07 Kasım 2018

29 marka 500 bin araç arasından tüketiciler en güvenilir marka olarak Lexus’u seçti…
LEXUS, 2018’İN EN GÜVENİLİR MARKASI

Premium segmentin önde gelen markası Lexus, sıra dışı tasarımın yanında kalitesi ve güvenilirliğiyle de öne çıkmaya devam ediyor. Lexus, önde gelen araştırma kuruluşu Consumer Reports’un 2018 Otomobil Güvenilirlik Araştırması sonuçlarına göre 29 markadan 500 binden daha fazla aracın analiz edildiği araştırmada ilk sırayı almayı başardı.

En yüksek ortalama puanı elde eden Lexus, böylece lüks bir aracın aynı zamanda ne kadar dayanıklı ve güvenilir olabileceğini bir kez daha kanıtladı. Lexus, yüksek kaliteye sahip işçiliği, düşük tüketime sahip verimli hibrit motorlarıyla başarısının altını bir kez daha çizdi.

Araştırmada, gerçek kullanıcılardan sağlanan verilerden yararlanıldı ve böylece yeni araç satın almak isteyen kullanıcılara önemli tavsiyelerde bulunuldu. Bu kapsamlı araştırmada tüm Lexus modelleri, ortalamanın üzerinde puan alarak öne çıktı. Lexus modelleri, Tüketici Raporları’nda konfor seviyesi, düşük tüketimi, verimli performansı, düşük kullanım maliyeti, işçilik kalitesi ve sessiz kabinleriyle beğeni topladı.

Yorumlar