KİŞİYE ÖZEL TESLİMATTA ROBOT OTOMOBİL ÇÖZÜMÜ
22 Eylül 2018

Renault Grubu, Renault EZ-PRO ile paylaşılabilir ve kişiselleştirilebilir otonom bir robot kabin konseptinde, geleceğe yönelik kişiye özel teslimat vizyonunu ortaya koyuyor.
KİŞİYE ÖZEL TESLİMATTA ROBOT OTOMOBİL ÇÖZÜMÜ

Renault Grubu Hannover Otomobil Fuarı 2018’de EZ-PRO’nun dünya prömiyerini gerçekleştiriyor. Renault Grubu’nun kişiye özel teslimat konusunda geleceğe ilişkin vizyonunu yansıtan EZ-PRO otonom, elektrikli, internet bağlantılı ve paylaşımlı bir robot araç konsepti. Renault, EZ-PRO ile teslimat ve mal taşıma hizmetlerindeki gelişimin hızlanmasına katkıda bulunuyor.

EZ-PRO öncü kabininde bir görevli, sürüşe odaklanmasına gerek kalmadan sürücüsüz robot kabinlerin yönetimine ve rota planlamasına konsantre olabiliyor. Böylece yiyecek ve hassas eşyaların kişiye özel güvenli teslimatını gerçekleştirebiliyor. Renault, taşıma faaliyetlerinin merkezinde uzun bir süre daha insanın olacağını öngörüyor. Renault’nun ana felsefesi “Easy Life/Kolay Yaşam” ile paralel olarak, EZ-PRO, görevli için güvenli ve ergonomik bir alan sunuyor.

Otonom robot kabinler konvoy halinde öncü kabini takip edebiliyor aynı zamanda bağımsız da hareket edebiliyorlar. Renault Pro+ uzmanlığı çerçevesinde kişiye özel çözümler, bu konseptin güçlü yönlerinden biri olarak öne çıkıyor. EZ-PRO ticari araç müşterilerinin özel ihtiyaçlarına cevap verebilecek geniş ve çeşitli kişisel modüller sunuyor.

Yorumlar