JAGUAR I-PACE AVRUPA’DA YILIN OTOMOBİLİ SEÇİLDİ
05 Mart 2019

Jaguar’ın ilk elektrikli modeli I-PACE, 23 ülkeden 60 otomobil gazetecisinin değerlendirmesi sonucunda Avrupa’da Yılın Otomobili seçildi.
JAGUAR I-PACE AVRUPA’DA YILIN OTOMOBİLİ SEÇİLDİ

Dünyanın en prestijli otomobil ödüllerinden biri olarak kabul edilen Avrupa’da Yılın Otomobili 2019 (COTY) seçmelerinde bu yılın galibi tamamen elektrikli Jaguar I-PACE oldu. Birbirinden başarılı 6 rakibini geride bırakan Jaguar I-PACE, İngiliz üreticiye de tarihindeki ilk COTY ödülünü kazandırdı. Alanında uzman, 23 ülkeden 60 otomobil gazetecisi tarafından teknik inovasyon, tasarım, performans, verimlilik ve fiyatına karşılık sunduğu değer gibi önemli başlıklar altında değerlendirilen 7 finalist otomobil arasından birinciliğe çıkmayı başaran Jaguar I-PACE, son 1 yılda kazandığı 56 ödülün en kıymetlisi olarak görülen COTY 2019’un da sahibi oldu.

Jaguar I-PACE, Avrupa’da Yılın Otomobili 2019 seçimlerinde, Alpine A110, Citroën C5 Aircross, Ford Focus, Kia Ceed, Mercedes-Benz A-Class ve Peugeot 508 ile rekabet etti. I-PACE bu yıl finalistler arasındaki tek sıfır emisyonlu aday olarak yer aldı.

Yorumlar