ISUZU D-MAX TÜRKİYE’DE ÜRETİLECEK
14 Kasım 2017

Isuzu’nun Pick-up segmentindeki temsilcisi D-Max, 2018 yılıyla birlikte Anadolu Isuzu tarafından Türkiye’de üretilip satışa sunulacak.
ISUZU D-MAX TÜRKİYE’DE ÜRETİLECEK

Yenilenen Isuzu D-Max, tek ve çift kabin seçenekleri ve üç farklı donanım seviyesiyle satışa sunuluyor. Tüm özellikleriyle önceki nesilden daha da gelişmiş olan Yeni D-Max, Türkiye’de 4x2 ve 4x4  baz, donanımlı ve full donanımlı V-Cross versiyonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. 2017 yılında ise ilk etapta full donanımlı V-Cross modeli satışa sunuluyor.

Yeni araçtaki en büyük yenilikler, baz modelden itibaren tüm versiyonlarda standart olarak sunulmaya başlanan Led gündüz farları, yokuş kalkış ve iniş desteği, elektrikli-ısıtmalı yan aynalar, uzaktan kumandalı kilit ve kadranlarda vites değişim göstergesi olarak dikkat çekiyor. Tüm versiyonlarda sunulan yepyeni bir 1.9 litrelik turbo dizel motor ise selefinde kullanılan 2.5 lt’lik çift turbolu motorla aynı güç oranını sunarak 164 HP güç ve 360 Nm tork üretiyor. Otomatik şanzımanlı 4x4 versiyonları 0’dan 100 km/s hıza 12,9 sn’de çıkarak üstün performans sunuyor. D-Max’ın çalışkan karakterinin üzerinde inşa edilen motor, 3,5 ton çekme ve 1 ton yük taşıma kapasitesiyle kullanıcısının her ihtiyacını karşılayabiliyor.

Yorumlar