IAA: HONDA
11 Eylül 2019

Honda, 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda, yeni nesil elektrikli aracı olan Honda e'nin seri üretim versiyonunu sergiledi.
IAA: HONDA

Honda, 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Elektrikli Araç Stratejisi kapsamında elektrikli ve hibrit araçlarını sergiledi. Standın dikkat çeken modeli Honda e oldu. Honda e’nin seri üretim versiyonu ilk kez görücüye çıktı. 2020 yılında Almanya’da satışa çıkacak olan Honda e’nin 29.470 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı fuarda açıklandı. Daha önce şarj ve enerji yönetimi çözümleri ile enerji yönetimi konusunda da çalışmalar yaptığını paylaşan Honda, geliştirdiği teknoloji ile sadece kendine ait park yeri olan kullanıcılar için değil aynı zamanda caddelere park eden, kentsel alanlarda yaşayan kullanıcılar için de şarj çözümleri sunacağını da açıkladı.

Yenilikçi teknoloji ve çözümleriyle otomobil dünyasına yön vermeye devam eden Japon üretici tamamen elektrikli Honda E’nin seri üretim halini 2019 Frankfurt Otomobil Fuarında sergileyecek. Son derece özgün dış tasarımı ve dijital iç mekân mimarisiyle dikkat çeken Honda E, 220 km’ye kadar menzile sahip iki farklı güç versiyonuyla sunulacak. İnternet bağlantılı hizmetler ve sanal bellek gibi özelliklere sahip olan Honda E, markanın Avrupa’daki elektrikli araç stratejisinin önemli bir ayağını oluşturuyor.

Yorumlar