IAA 2017: SEAT
11 Eylül 2017

Seat, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yeni modellerinin yanısıra teknolojik yeniliklerini de tanıtıyor.
IAA 2017: SEAT

Markanın fuarda sergileyeceği modellerin başında Seat Arona geliyor. Fuarda ayrıca Seat’ın şimdiye dek geliştirdiği en güçlü modeli olan Leon CUPRA R tanıtımı da gerçekleştiriliyor. Seat, sesle kumanda edilen dijital asistanı Alexa’yı ve beraberindeki en gelişmiş bağlantı özellikleriyle, en ileri güvenlik teknolojilerini de fuar ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Seat, yeni Arona ile kompakt crossover segmentine giriyor. Sürüş deneyimlerini daha da heyecanlı kılmak isteyen sürücüler için tasarlanan Arona, Seat’ın SUV ürün gamında Ateca’nın altında konumlandırılıyor ve Ibiza’nın ardından markanın MQB A0 platformu kullanarak üreteceği ikinci otomobili olarak yer alıyor. Martorell’de üretilecek olan Arona, tasarımı, yüksekliği, genişliği, kompakt crossover ebatları, geniş kişiselleştirme seçenekleri ve güvenlik ile bağlantı alanlarındaki gelişmiş teknolojileri ile öne çıkıyor.

Arona; Ateca, yenilenen Leon ve yeni Ibiza ile başlayan ve gelecek yıl piyasaya sürülecek büyük SUV ile tamamlanacak olan SEAT tarihindeki en büyük ürün atılımının bir sonraki adımını teşkil ediyor. 

Yorumlar