HYUNDAI’DEN ARAÇ KİRALAMADA YENİ DÖNEM
09 Nisan 2018

Kiralama sektöründeki pazar payını sağlamlaştırmak isteyen Hyundai Assan, LeasePlan ile birlikte “Hyundai Araç Kiralama” adıyla yepyeni bir ortaklığa adım atıyor.
HYUNDAI’DEN ARAÇ KİRALAMADA YENİ DÖNEM

Hyundai, “Hyundai Araç Kiralama” programı sayesinde öncelikli olarak KOBİ’lere, avukat, doktor, eczacı gibi vergi levhalı gerçek kişilere ve kurumsal müşterilere Hyundai markası güvencesiyle operasyonel kiralama imkanı sağlanacak. Mayıs ayı itibariyle başlayacak olan Hyundai Araç Kiralama programı sayesinde kiralama yapmak isteyenler, araçları önceden detaylı olarak inceleme fırsatı bularak Hyundai showroomlarından kiralama yapabilecek ve 51 ilde bulunan Hyundai yetkili servislerinde yetkin teknik personel, şeffaf, güvenilir ve hızlı servis anlayışıyla orijinal parça güvencesinden faydalanabilecekler.

Hyundai modellerini tüketicilere daha yakından tanıtmak amacıyla hazırlanan ve tüm Türkiye’yi dolaşacak olan pop-up showroom’da yapılan basın toplantısında ilk kez açıklanan Hyundai Araç Kiralama programı dahilinde, Hyundai’nin zengin ürün gamında bulunan tüm binek modellerde operasyonel kiralama yapılabilecek. Daha hızlı çözüm için özel olarak hazırlanan hyundaiarackiralama.com.tr websitesi üstünden kolayca teklif alma imkanı sunulurken operasyonel kiralama yapmak isteyen tüketicilere en yakın ildeki yetkili satıcılar ile ulaşılacak. Ayrıca 7 gün 24 saat hizmet anlayışı ile Hyundai Araç Kiralama’nın kullanıcı destek hattından sürekli olarak hizmet verilecek ve kiralama sonrasında oluşacak sigorta, bakım ve vergi maliyetleri de tamamıyla programın takibi altında yürütülecek.

Yorumlar