GTS TAKISI İLE GELEN GÜÇ PAKETİ: PORSCHE MACAN GTS
28 Aralık 2015

Kompakt SUV pazarının en sportif üyelerinden Porsche Macan ailesi 360 HP güç ve 500 Nm tork sunan GTS takısına sahip yeni güç paketiyle genişleyeme devam ediyor.
GTS TAKISI İLE GELEN GÜÇ PAKETİ: PORSCHE MACAN GTS

Yeniden ayarlanan şasi ve güçlendirilen frenlerle sportifliğe vurgu yapan Macan GTS, Macan S modelinden 20 HP daha fazla güç üretiyor. 6 silindirli 3,0 litrelik çift turbo beslemeli motoruyla 360 HP güç ve 500 Nm tork üreten Macan GTS 0-100 km/s hızlanmasını 5,2 saniyede çıkarırken Sport Chrono paketiyle bu süre 5,0 saniyeye düşüyor. Çift kavramalı PDK otomatik şanzımanın yanı sıra ön ve arka akslar arasında esnek bir güç dağılımı sağlayan Porsche Çekiş Yönetimi (PTM) gibi güç aktarma ekipmanlarına sahip olan Porsche Macan GTS modelinin yakıt tüketimi 9,2-8,8 lt/100 km, CO2 emisyonu ise 215-207 gr/km olarak açıklanıyor.

alçaltılmış PASM şasinin (Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi) sportif ayarının yanı sıra mat siyah renkli RS Spyder tasarımlı 20 inçlik jantlar GTS donanımının özelliklerinden bazıları. Ayrıca orta panelleri Alcantara olan GTS spor koltuklar, ilave Alcantara döşemeler ve spor egzoz sistemi gibi standart donanımlar tarzın bütünlüğünü koruyor. Yeni Porsche İletişim Yönetimi (PCM) Macan GTS ile ilk kez SUV’lerde sahne alıyor. Opsiyonel olarak sunulan Connect Plus modülü ile birlikte yüksek kaliteli, çoklu dokunmatik ekran, gerçek zamanlı trafik bilgileri veren çevrimiçi navigasyon sistemi ve Apple CarPlay vasıtasıyla akıllı telefonlarla entegrasyon olanağı sunuyor.

Yorumlar