GROUPE PSA KÜRESEL İCRA KOMİTESİ YENİDEN YAPILANDI
16 Ocak 2020

Yves Bonnefont ve Linda Jackson, Groupe PSA bünyesinde yeni görev ve sorumluluklar üstlendi.
GROUPE PSA KÜRESEL İCRA KOMİTESİ YENİDEN YAPILANDI

Yves Bonnefont, 15 Ocak 2020'den itibaren geçerli olmak üzere, markalar portföyü içindeki potansiyel sinerjilere yönelik çalışmalara liderlik edecek. Bu görev şunları kapsayacak: Müşteri açısından ve coğrafi olarak markaların konumlandırılması ve Strateji ve sinerjiler.

Yves Bonnefont, Carlos Tavares'e bağlı olarak faaliyet gösterecek ve raporlayacak. Yves Bonnefont'un DS CEO'luğu ve Global İcra Komitesi Üyeliği görevine ise DS'in mevcut CEO yardımcısı Béatrice Foucher getirilecek. Béatrice Foucher ürün ve elektrikli araçlarda güçlü bir performans geçmişine sahip olup, özellikle ürün portföylerinin globalleşmesine öncülük etti.

Linda Jackson, 15 Ocak 2020'den itibaren geçerli olmak üzere, marka portföyü içinde markaların ayrışmasını netleştirmek ve desteklemek üzere liderlik yapacak. Bu görev şunları içerecek: Marka açıklamaları ve marka mesajlarının grup genelindeki tutarlılığı ve Marka portföyü içinde markaların ayrışması.

Linda Jackson, Carlos Tavares'e bağlı olarak faaliyet gösterecek ve raporlayacak. Linda Jackson'ın Citroën CEO'luğu ve Global İcra Komitesi Üyeliği görevine ise Citroën'in mevcut CEO yardımcısı Vincent Cobée getirilecek. Vincent Cobée uluslararası pazarlarda, Citroën'in uluslararası büyüme hedeflerini yerine getirmek için gereken bilgi birikimi ve deneyime sahip bir isim.

Yorumlar