FORD’DAN “F-EKSPERTİZ” HİZMETİ
27 Eylül 2020

Ford yetkili satıcıları, ikinci el araç almak isteyenler için, model ve marka fark etmeksizin, ekspertiz hizmeti sunacak ve aracın a’dan z’ye gerekli kontrollerini gerçekleştirecek
FORD’DAN “F-EKSPERTİZ” HİZMETİ

Ford, “F-Ekspertiz” markası altında her marka ve model için dünya standartlarında, TSE onaylı ekspertiz hizmeti sunuyor. Uzman ekipler tarafından kalibrasyonlu ekipmanlar ile ölçüme bağlı sonuçların alınacağı “F-Ekspertiz” , kaporta boyadan, motora, kaza durumundan, marka-model-yaş-km durumuna kadar detaylı analizler yapılıyor. Eğitimli ekibin oluşturacağı tarafsız bir ekspertiz raporu müşteriyle paylaşılacak. F-Ekspertiz’de boya kaporta kontrolü, fren testi, lift ile araç altı kontrolleri, mekanik kontrolleri, lastik kontrolleri, yanal kayma testi, süspansiyon testi, araç içi kontrolü, donanım kontrolü listelenmesi, elektronik beyin testi (OBD) ve motor gücü testi (dinamometre) yapılabiliyor.

Bronz, Gümüş, Altın, Platin ve Dyno olmak üzere 5 farklı paket ve 150 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet sunan F-Ekspertiz’in paket içerikleri ve yetkili hizmet noktaları hakkında detaylı bilgi edinmek ve randevu almak için https://f-ekspertiz.com/ adresini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Yorumlar