ELANTRA’YA YENİ DONANIM PAKETİ
23 Eylül 2016

Mart ayında tanıtıldıktan sonra Türkiye’de satışına başlanan Hyundai Elantra daha fazla donanıma sahip “Elite Plus” seçeneğiyle 92 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
ELANTRA’YA YENİ DONANIM PAKETİ

Hyundai, yeni Elantra’yı daha fazla konfor ve daha keyif isteyenler için yeni bir donanım seviyesiyle daha sunmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde satışına başlanan Hyundai Elantra Elite Plus, Elite donanım seviyesine ek olarak elektrikli katlanır yan aynalar, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, alüminyum pedal takımı, arka koltuk havalandırma ızgarası, akıllı bagaj kapağı, arka park sensörü ve açılır tavanıyla öne çıkıyor.

Elite Plus donanım seviyesi, sadece dizel motor ve DCT şanzıman seçeneğinde sunuluyor. Yeni nesil 1,6 litre hacimli dizel motor, 136 HP güç ve DCT şanzımanlı modelde 300 Nm maksimum tork değeri kullanıma sunuyor. DCT şanzımana sahip dizel motorun 100 km’deki ortalama yakıt tüketimi ise 4.1 litre.

Hyundai Elantra 1.6 CRDi DCT Elite Plus 92 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken sunroof ile birlikte fiyat 94 bin liraya çıkıyor. 

Yorumlar