DUSTER EFSANESİ DEVAM EDİYOR
14 Aralık 2017

Satışa sunulduğu 2010 yılından bu yana sadece Türkiye’de yaklaşık 90 bin adet satan Dacia Duster yenilenen haliyle Mart 2018 itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak.
DUSTER EFSANESİ DEVAM EDİYOR

Eylül 2017’deki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ilk gösterimi gerçekleştirilen Yeni Dacia Duster’ın iç ve dış tasarımı yeniden yorumlanmış durumda. Dış tasarımda otomobilin karakterini vurgulayan yeni detaylara yer verilirken iç mekanda ise kalite ve konfor arttırılmış durumda. 4x2 ve 4x4 versiyonları bulunan Duster, aynı zamanda gerçek bir SUV’un konforunu ve off-road becerisini bünyesinde barındırıyor. Ergonomik olarak geliştirilmiş sürüş konumu, pratik iç mekan özellikleri ile Yeni Duster’da yolculuklar daha konforlu hale geliyor. Ayrıca geliştirilmiş ses yalıtımı da iç mekanda algılanan sesleri yarı yarıya azaltıyor.

1,6 litre atmosferik ve 1.2 TCe turbo olmak üzere ikiadet benzinli motor 4x2 ve 4x4 olarak kombine edilebilirken ayrıca fabrika çıkışı LPG versiyonu da bulunuyor. Dizel cephesinde ise devreye başarısını kanıtlamış 1.5 dCi giriyor. Giriş seviyesindeki 90 HP’lik versiyon sadece 4x2 olarak sunulurken, 110 HP’lik versihyon 4x2 ve 4x4 versiyonları dışında 4x2 EDC olarak da tercih edilebiliyor.

Yeni Duster, Türkiye’de Mart 2018’de satışa sunulacak.

Yorumlar