DS DESIGN STUDIO’DAN ÖZEL BİR SERGİ
16 Haziran 2019

Orijinal DS’in tanıtımından tam 60 yıl sonra DS markası, Révélations sergisi çerçevesinde bu sembolik alana DS X E-TENSE ile geri döndü.
DS DESIGN STUDIO’DAN ÖZEL BİR SERGİ

Révélations sergisinin yenisiyle Paris; sanat ve yaratıcılık mesleklerinin dünya merkezi konumundaydı. Bu çerçevede Grand Palais, el sanatları ustalarının, üreticilerin, sanat galerilerinin, üst düzey markaların, vakıfların, kurumların, esnafların, koleksiyonerlerin ve profesyonellerin bir araya geldiği çok değerli bir buluşma noktası oldu. Etkinliğe 33 ülkeden 450 küratör katılırken DS etkinliğe tarihinde katılan ilk otomobil markası oldu. DS, sergilediği DS X E-TENSE ile, 2035 yılında bir lüks otomobilin neye benzeyeceği konusunda markanın vizyonunu ortaya koydu.

Bu rüya otomobil, örgülü deri veya Maison Lemarié stüdyosunun zarif tüylü kumaşları dahil olmak üzere benzersiz uygulamalarıyla Fransız el sanatlarını ve Fransız lüksünü gözler önüne seriyor. Etkinliğe katılan DS Design Studio döşeme uzmanları, ziyaretçilere yeni nesil her bir DS otomobilinde uygulanan el sanatlarının detayları ve kullanılan malzemelerin kalitesi hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

En iyiye ulaşma, detaya gösterilen özen, asil malzemeler, zarafet ve Fransız lüksü. Bu terimler, Fransız lüksünü ve ileri teknolojiyi bir arada kullanarak otomotiv sektörüne üst seviye otomobiller kazandırmayı hedefleyen DS markasını yansıtıyor.

Yorumlar